• Kinder Yoga

  3 tot 12 jaar

  broken image

  Wat is het ?

  Tijdens kinderyoga worden kinderen op een speelse manier uitgenodigd om in contact te komen met zichzelf en met de buitenwereld. Kinderyoga omvat veel meer dan dat je denkt. Bij het uitbeelden van een verteld verhaal worden kinderyoga houdingen, relaxatie, dans en beweging, ademhaling, massage, meditatie en visualisatie, kinderyoga spelletjes, het gebruiken van verbeeldingskracht, creatief zijn op een kindvriendelijke manier aangeboden en uitgevoerd.

  Door de afwisseling van actie, beweging, ontlading en rust en relaxatie tijdens kinderyoga (her)ontdekken kinderen de mogelijkheden van hun lichaam. Ook hun innerlijke wereld wordt bij kinderyoga aangesproken. Wat een positief zelfbeeld en een gegrond vertrouwen en innerlijke rust teweeg brengt. Wat dan weer bijdraagt tot betere en langere concentratie, positief denken, respectvol omgaan met zichzelf en anderen, durven opkomen voor zichzelf en de wereld om je heen, …

   

  Kinderyoga houdt tevens het lichaam soepel, verbetert de motoriek en brengt hierdoor ook een gezonde nachtrust.

  Tijdens kinderyoga wordt er geen (prestatie)druk en verwachtingen ervaren. De kinderen voelen dat ze gewoon mogen zijn wie dat ze zijn.

  broken image

  Voor wie?

  Kinderen van 3 tot 12 jaar.

  Voorlopig gaan deze sessies enkel door op locatie.

  De yoga wordt begeleid door onze ervaren coaches

  Duur en prijzen?

  Duur: 1 uur

  Offerte op aanvraag

  Mail: info@child-care-academy.org

All Posts
×