• Opleiding levensreddend handelen bij baby en kind (0-12 jaar)

  + attest Kind & Gezin

  Inhoud

  Deze opleiding bevat volgende specifieke thema’s: Benaderingen van het gewonde of zieke kind, stappenplan, werking van de hulpdiensten en nuttige telefoonnnummers, reanimatie (volwassenen/kind/baby), gebruik van een AED-toestel, de veiligheidshouding, verslikking en verstikking.

   

  Wat mag je verwachten?

  De basisopleiding duurt 3 uur en wordt begeleid door ervaren coaches met medische expertise. Voor het demonstreren en oefenen wordt er gebruik gemaakt van professioneel didactisch materiaal. De opleiding wordt gebracht op een luchtige, praktische, aangename manier waardoor zelfs de leek er veel van opsteekt. Een aanrader voor diegenen die dagelijks omgaan met jonge kinderen.

   

  Ideaal voor personeel kinderdagverblijven (+ouders), leerkrachten, monitoren, medewerkers speeltuinen en recreatiedomeinen, hotelmedewerkers, sportverenigingen.

   

  Attest?

  Iedere deelnemer ontvangt een attest van Kind & Gezin. Dit attest is verplicht voor personen die werkzaam zijn in kinderopvang, onthaalmoeders, buurtgerichte kinderopvang,.. en moet iedere 3 jaar vernieuwd worden.

  Iedere deelnemer ontvangt ook een syllabus met daarin alles wat tijdens de opleiding wordt besproken en meer.

   

  Reserveert u meerdere workshops of voor een groep groter dan 20 personen? Dan ontvangt u van ons een EHBO-koffer t.w.v. 55 euro als geschenk.

  Duur en Prijzen?

  Duur: 3 uur

  Vraag uw offerte.

  Mail: info@child-care-academy.org

All Posts
×